Barion Pixel

Könyvkiadás & kereskedelem ‒ Grafikai tervezés & nyomdai szolgáltatások

Akció!

Szántóföldi kárdiagnosztika (ELŐJEGYEZHETŐ!)

6560 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Várható megjelenés: 2023. október vége
Szerző: Keszthelyi Sándor
Kiadó: INFORM Kiadó
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 296-304 oldal
Méret: 168×238 mm
Kötés: keménytábla

Leírás

Megjelenés előtt álló kiadványunk cégek és magánszemélyek részére előjegyezhető. A feltüntetett (kedvezményes) ár kiadói ár, mely áron a könyv megjelenéséig megvásárolható a kiadvány. 100 példány feletti rendelés esetén egyedi árajánlatot adunk.

Cégeknek, kisvállalkozásoknak 2023. augusztus 31-ig lehetőségük van bekerülni ebbe a hiánypótló szakmai kiadványba akár hirdetés, akár támogatói logó elhelyezés útján. Kérje ajánlatunkat! Kapcsolat: ugyvezeto@informstudio.hu, +36203145174

Alapvető szerkezete szerint a könyv felépítése a következő:
1. Az előszót követő első, bevezető fejezetben a Szerző bemutatja a szántóföldi kárképek típusait, jellemző trendjeit, az egyéb felvezető és megértést támogató információkat.

2. Ezt követi egy kód alapú rendszerező rész. E rész a gazdát odavezeti – az általa ismeretlen kárkép sajátságait követve – a részletes magyarázó részekhez, mely alapvetően a kiadvány gerincét képezi.
Sémája: a „növényfaj, szerv, kárkép” sorrendet követve, kód alapján kalauzolja az olvasót a jellemző tünethez, kárkiváltóhoz és a kár morfológiai leírásához:
A részletes rész tagolása:

  • mag- és csíranövény kártételek
  • gyökér és föld alatti módosult szerveken kialakított kárképek
  • száron kialakított kárképek
  • 6. levélen kialakított kárképek
  • virágzaton kialakított kárképek
  • termésen kialakított kárképek

Végül a könyv szerzői köszönetnyilvánítással (mely a hiányzó képeket nyújtó kollégákat célozza), fogalomtárral, kártevő listával és irodalomjegyzékkel zárul.

További információk

Méretek 168 × 238 mm
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email