Barion Pixel

Könyvkiadás & kereskedelem ‒ Grafikai tervezés & nyomdai szolgáltatások

Grafikai elképzeléseidet megvalósítjuk. Ha nincs ötleted, mi segítünk.

Legyen szó már egy meglévő grafika újragondolásáról, vagy teljesen új design létrehozásáról, mi segítünk. Fő profilunk
a kiadványtervezés, de szívesen vállalunk más offline és egyes online munkákat is: arculattervezést, illusztrációk készítését, egyéb grafikai elemek megtervezését.

Kiadvány

Címlap & Layout

Illusztráció

Stílus & Elrendezés

Arculat

Logók & Elemek

Hogyan dolgozunk?

Első lépés a kommunikációban. A pontos árajánlatkéréssel elősegíted a legmegfelelőbb kalkuláció kialakítását.

A brief használata olyannyira kötelező, mint kezdő szakácsoknak a recept. Ez az egyik legfontosabb hozzávalója a sikeres terv elkészítésének. Célja a feladat pontos meghatározása, mely a grafikus munkáját és az ügyfél elégedettségét segíti.

Az alap árajánlat két kör korrektúrát tartalmaz, tehát a megrendelőnek kétszer van alkalma módosítani az terveken. A pontos brief megadásával ez a két kör akár egyre is redukálható. A véglegesítést követően a megrendelő a nyomdakész PDF állományt megkapja.

A kivitelezést is szívesen lebonyolítjuk családias nyomdánkban, továbbá vállaljuk különleges kérések menedzselését is. (Szitanyomás, formalakkozás, aranyozás, stb.)

Portfolió

Korábbi munkáink

Fontosnak tartjuk, hogy az ízlésednek megfelelő termékeket tervezzünk.
Ahhoz, hogy megfelelő kép alakuljon ki rólunk, a legideálisabb, ha körbenézel
már meglévő, megvalósult terveink között. Így biztosan nem érhet majd csalódás!

Arculat

Logó & egyéb elem

Plakátillusztrációk

Manuális & Digitális

Kiadványtervezés

Layout & grafikai elemek

Kiadványtervezés

Borító & kötésterv

Szakkönyv illusztrációk

Manuális & Digitális

Ajánlólevelek

Rólunk mondták

„Az Agroinform Kiadóval évek óta dolgozom együtt, többszöri alkalommal bíztam meg Szövetségünk nevében kiadvány szerkesztésével, tördeléssel és nyomdai előállítással.
Az eddigi megrendeléseink (újság, könyv, kártyanaptár, képeslap) tervezésében és kivitelezésében biztosítottak színvonalas, igényes munkát. Tökéletes minőségben, gyors határidőre, a megrendelő igényeihez igazodva teljesítik a szerződésben foglaltakat. Csak ajánlani tudom munkájukat mások részére, és ezt meg is teszem”

Udvari Zsolt

ügyvezető igazgató, Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség

„Fiatal, tehetséges grafikusukat az idei választási kampányban ismertem meg. Egyesületünk arculatának kialakításán túl a plakátok, szórólapok megtervezésével, nyomtatásának előkészítésével is megbíztam. Mindannyiszor ötletesen, egyediségre törekedve, ugyanakkor nem egyénieskedve, hanem az elképzeléseink formába öntésére törekedve készítette el a kért anyagokat. Köszönet érte!”

Hardi Péter

elnök, Közösen a Városunkért Egyesület Pomáz

„Szeretném megköszönni a kiadványaink tervezésében, elkészítésében nyújtott segítségüket, minőségi munkájukat! Különösen fontos volt számunkra, hogy a laikusként megfogalmazott elképzeléseinket úgy tudták áttenni a grafikai nyelvére, hogy a végén azt mondhattuk: pont ilyet szerettünk volna!
Gyors, pontos, támogató együttműködésükre a jövőben is számítunk.”
Dr. Siklódi Csilla

Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság elnök, Pomáz Város Önkormányzata

„Három, növényvédelmi zoológiához köthető könyvem kapcsán dolgoztam együtt az Agroinform Kiadó munkatársaival. Az első kiadványhoz kötődő pozitív tapasztalatokat (minőség, pontosság) követően számomra egyértelművé vált, hogy jövőben esedékes munkáimmal is e kiadót fogom megkeresni. Nem csupán szerkesztési, terjesztési munkálatokban nyújtott segítségük, de a könyv megjelenésében, illetve a grafikai részletekben megnyilvánuló munkáik is megelégedéssel töltöttek el. Együttműködésünket nagymértékben megkönnyítette a kiadó munkatársaival történő gyors és gördülékeny kommunikáció. Összességében az Agroinform Kiadó minden agrárszakíró számára bátran ajánlható, korrekt és megbízható partner.”

Dr. Keszthelyi Sándor PhD

szakkönyv író

Lenne a megbízónk?

E-mail címünk

studio@informstudio.hu

Telefonszámunk

+36 30 831 7722

Bázisunk

1149 Budapest Angol utca 34.

Írjon nekünk!