Barion Pixel

Könyvkiadás & kereskedelem ‒ Grafikai tervezés & nyomdai szolgáltatások

KÖNYVKiadás

Grafikai tervezés

nyomdai kivitelezés

Cégünk főtevékenysége a könyvkiadás.
Nyomdai kivitelezés mellett vállaljuk megrendelőink számára termékeik teljeskörű grafikai tervezését is.

Küldetésünk

Cégünk az elképzelései, ötletei és igényei alapján teljeskörű kiadói és nyomdai szolgáltatást nyújt. Legyen Önnek szüksége akár könyvre, prospektusra, szórólapra, névjegyre, levélpapírra, bármilyen grafikai termékre, az Ön ötleteivel és elképzeléseivel összhangban elkészítjük a szükséges kreatív terveket. Meglévő arculatát is megjelenítjük újabb kiadványain, tördeléstől a levilágításig, kisebb példányszámok esetében digitális nyomdai berendezéseinken.

Grafikai Stúdió

Kreatív munkatársaink a megrendelő elképzelését a hozott szöveg és képanyag felhasználásával megtervezi és nyomtatható változatba szerkeszti és tördeli.

Könyvkiadó

Fő tevékenységünk 1992 óta leginkább a tudományos témájú könyvek kiadása. 
Segítő partnereink mindebben a legkiválóbb egyetemi oktatók, kutatók, gyakorló szakmérnökök.

Ofszetnyomda

Heidelberg gépeink lehetővé teszik color nyomtatványok nyomtatását maximum B/2 méretben ofszet és műnyomó papírokra. Mindenkor egyenletes minőségre számíthat 70–350 g-os papírjainkon.

Digitális nyomda

Kisebb példányszámú könyvek, prospektusok, művészeti albumok, meghívók, névjegyek, egyedi termékek nyomtatását korszerű berendezéseinken megvalósítjuk.

Kötészet

Az elkészült nyomatok kötése, puha- vagy keménytáblásíta, egyedi termékek (pl. mappák, dobozok) készítése (pl. bigelése) családias kötészetünkben zajlik.

Ötletbörze

gondolat-megvalósítás

Nem csak nekünk lehetnek ötleteink. Célunk, hogy ügyfeleinkkel együtt, folyamatos kapcsolattartásban, a csapatmunka szellemében mindannyian elégedetté váljunk.

PROJEKT
0
Elégedett kliens
0
folyamatban lévő projekt
0
csésze kv
0

Miért mi?

Ügyfeleink visszajelzései alapján családias, manufaktúra jellegű munkakörnyezetünk barátságos kapcsolatteremtésre törekszik.
A sikeres együttműködés alapja véleményünk szerint a kompromisszumkészségben rejlik.

VÁGJUNK BELE!

vegye fel velünk a kapcsolatot

Küldjön nekünk üzenetet szóbanforgó elképzeléseiről, elvárásairól és mi készítünk egy személyre szabott ajánlatot Önnek.