Barion Pixel

Könyvkiadás & kereskedelem ‒ Grafikai tervezés & nyomdai szolgáltatások

Tájékoztatás működésünkkel kapcsolatban

Figyelem!

Kedves Régi és Új Megrendelőink, Ügyfeleink, Partnereink!

Sajnálatos módon a koronavírus szele a nyomdaipari szektort is elérte. Tekintettel a kialakult helyzetre, társaságunk köteles minden tőle telhetőt megtenni dolgozói, vevői, parnerei és családtagjai, tehát mindannyiunk védelmében. Ennek értelmében arra a döntésre jutottunk, hogy 2020. március 18. szerdától nyomdai működésünket határozatlan ideig felfüggesztjük. A könyvkereskedelemmel kapcsolatosan bizonyos korlátozásokat kényszerültünk bevezetni, melyeket lejjebb taglalunk.

GRAFIKAI TERVEZÉS
Felhívjuk megrendelőink és partnereink figyelmét, hogy a fentiekkel ellentétben – home office munkarendben – grafikusunk továbbra is rendelkezésükre áll. Kérjük Önöket, ezekkel kapcsolatos árajánlatkéréseiket, megrendeléseiket az alábbi e-mail címen küldjék meg: etus.bolyki@agroinform.com.

Online könyv- és poszter rendelések
A fent leírtakat figyelembe véve az online leadott megrendeléseket terveink szerint korlátozásokkal továbbra is feldolgozzuk. Tekintve, hogy raktárkészletünk helyhez kötött, abban egyeztünk meg, hogy a kialakult vészhelyzet végéig heti 1 alkalommal (valószínűleg szerdánként) a rendeléseket feldolgozzuk és lehetőség szerint aznap át is adjuk a futárszolgálat részére. Természetesen ez addig tartható, ameddig a futárszolgálat is működik, egyéb esetben értesítjük a megrendelőt a későbbi szállításról. A 24H elsődleges tájékoztatásai szerint az ellátási folyamatokban lehetnek fennakadások.

  • SZÁLLÍTÁS
    Szeretnénk kedves vásárlóinkat értesíteni, hogy a webáruházban leadott rendeléseket kizárólag kiszállítással tudjuk teljesíteni, boltunkban személyes vásárlásra határozatlan ideig nincs lehetőség.
  • FIZETÉSI MÓDOK
    A fizetési módok változatlanok: Előre utalással saját netbankon keresztül, vagy a futárnak készpénzben. Amennyiben van rá lehetőség, kérjük utaljanak előre, ezzel is csökkentve a testi és tárgyi kontaktusok számát.

Megértésüket és türelmüket kérjük, bizalmukat társaságunk felé köszönjük.
Jó egészséget és kitartást kívánunk a továbbiakban.

Maradunk tisztelettel,
Az Agroinform Kiadó és Nyomda Kft. csapata

Cikkek még...

agroadmin

Könyvajánló

Megjelent az Erdészeti Lapok legújabb számában – Dr. Bach István tollából A ,,Szelektált akácfajták termesztési technológiája” című kismonográfiáról A hazai akáctermesztés jelentőségét, hungarikum besorolását minden

Tovább olvasom »