Vásárlói tájékoztató

A vásárlás menete:

1. Válassza ki a megvásárolni kívánt könyvet kínálatunkból.

2. A darabszám megjelölésével kattintson a KOSÁRBA RAKOM gombra.

3. Kattintson a VIEW CART gombra

4. A szállítási mód (Shipping) megjelölésével válassza ki, hogy személyesen, vagy kiszállítás révén szeretne hozzájutni a megrendelt termékhez.( A termék szállítási ára súlytól függő)

5. Kattintson a Proceed to checkout gombra

6. Töltse ki a megrendelő lapot, ha a szállítás címe eltér a számlázási címtől, kérjük azt is jelölje meg!

7. Válassza ki a kívánta fizetés módot: Direct bank transfer (Előreutalás) vagy Cash on delivery (Fizetés szállításkor, utánvét)

8. Ellenőrizze a megadott adatokat!

9. Küldje el megrendelését a Megrendelés elküldése gombra kattintva.

Megrendeléséről rendszerünk 24 órán belül automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, a fogyasztó mentesül az ajánlati kötöttség alól.

 

Felhívjük szíves figyelmüket, hogy a 24H futárcég hetente egy alkalommal veszi fel az előkészített csomagokat kiadónktól.

 

Fizetés és szállítás

A fizetésnek két lehetséges módja létezik.

 • Előre utalással történő megrendelés esetén az összeg beérkezését követően adjuk szállításra a megrendelt terméket.
 • Amennyiben nem kíván/tud előreutalni, úgy utánvéttel (készpénzben) lehet átvenni a megrendelt terméket.
  Online bankkártyás vagy utalvánnyal történő fizetésre jelenleg nincs lehetőség!

A megrendelt termékek átvétele:

 • Személyesen (jelenleg szünetel) Kiadónkban kizárólag készpénzben. A megrendelt terméket/termékeket a visszaigazolástól számított 15 napon belül nyílik lehetősége átvenni az alábbi címen és időpontban:
  Inform Kiadó és Nyomda Kft.
  1149 Budapest, Angol u. 34.
  Hétfő-Csütörtök: 7:00-15:00-ig
 • Futárszolgálat révén (kizárólag belföldre) a 24H közreműködésével, a csomag átvételekor kell megfizetnie a csomag értékét, előreutalás esetén önnek csupán annyi a dolga, hogy a futárral egyeztetett időpontban otthon tartózkodjék.

E-mail: kereskedelem@agroinform.com; telefon: (1) 220-8331

 

Szállítási költségek:

Személyes átvétel esetén ingyenes.
Házhoz szállítás a 24H futárszolgálat közreműködésével zajlik, egyéni díjszabással (súly és fizetési mód szerinti díjszabás)

 

Szállítási határidők

Előre utalás esetén:
Az összeg megérkezését követően hetente egyszer, a többi megrendeléssel együtt adjuk át a csomagot a futárszolgálat részére, amely kapacitástól függően, de általában 24 órán belül leszállítja a csomagot a vevő részére.

Utánvéttel:
Szállításra adás napjai: Kedd és csütörtök. Rendszerint a csomag feladásánák napjától számított 1 munkanapon belül megérkezik a csomag a címzetthez. Kérjük, igyekezzék a pontos összeget előkészíteni a futárnak. 

Rendelés lemondása, vásárlástól való elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza az Inform Kiadó és Nyomda Kft. címére (1149 Budapest, Angol u. 34.), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem vonatkozik sem a kézbesítés, sem a visszaküldés szállítási költségére. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli amennyiben azt az átvételtől számított 3 munkanapon belül jelzi munkatársaink irányába.

A vételár mindig a kiválasztott áru vagy szolgáltatás mellett feltüntetett ár. A webáruházban feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák. Amennyiben a terméket, illetve szolgáltatást egyéb közterhek is terhelik, a feltüntetett árak ezeket is tartalmazzák.

Eladó fenntartja a webáruházban feltüntetett árak változtatásának jogát azzal, hogy a változtatás a webáruházban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A változtatás a már megrendelt áruk és szolgáltatások vételárát nem befolyásolja, kivéve a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott esetekben.

A webáruházban feltüntetett árak már tartalmazzák a járulékos költségeket, különös tekintettel a vételár kiegyenlítésével kapcsolatos díjakra, csomagolási költségekre. E járulékos költségek Vevőt terhelik, az elfogadott megrendelés teljes vételára a termékeknek és szolgáltatásoknak a járulékos költségekkel növelt vételára.

 

Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz:
Hétfő-csütörtök 7:00 és 15:30 óra között a +36 20 556 3170 telefonszámon,
vagy a hello@informstudio.hu e-mail címen.

Levelezési cím: Inform Kiadó és Nyomda Kft. 1149 Budapest, Angol u. 34.

RSS
Follow by Email